FUGIR

ROOM ESCAPE

A partir de l’instant que la porta de l’habitació es tanca al teu darrere, comences a prendre consciència de la situació en la que et trobes. Els teus companys i tu teniu 60 minuts per resoldre els misteris i secrets de l’habitació i fugir-ne. Per què esteu tancats? Què ha passat a l’habitació abans d’entrar? Seràs capaç de fer servir les pistes i els elements de l’habitació per trobar el camí de sortida o el misteri quedarà sense resoldre per sempre?

EL JOC

Objectiu: Sortir de l'habitació

Treball en equip: de 2 a 6 jugadors

Temps disponible: 60 minuts

Fugir és un joc d’escapament (també conegut com a room escape en anglès). En aquest tipus de joc els participants estan tancats dins una habitació, on han d’investigar tots els seus racons i trobar-hi pistes, que els permetran resoldre una sèrie de puzzles i enigmes. L’objectiu final és sortir de l’habitació dins el limit de temps establert.

ENTRADES

Reserva la teva partida

Ja pots reservar la teva partida des del següent enllaç:

 

RESERVA ARA

PREGUNTES FREQÜENTS

Click to edit

No hi ha elements perillosos ni res que et pugui fer por, tot i que la trama en si et pot fer venir calfreds en certs moments no pretenem espantar a ningú. A més a més, tots els enigmes requereixen d’enginy i força mental en comptes de força física o agilitat.

Tots els nostres trencaclosques es poden resoldre amb pistes lògiques bàsiques i treball en equip. Tot i que és cert que tenir coneixements bàsics de diferents temes pot ajudar-te a retallar temps per resoldre els enigmes.

La puntualitat és essencial. Tot i que ens agradaria molt poder esperar a tothom que tingués dificultats per arribar a l’hora seria injust per els grups que venen al darrere retardar l’inici del joc. És per això que a partir dels 5 minuts de retard, es restarà del temps joc un minut per cada minut de retard. Per exemple, en el cas d’arribar 10 minuts tard, el temps per completar el joc serà de 55 minuts.

Per altra banda, si només algun dels membres del grup arriba tard,  pot entrar a l’habitació amb el joc començat; tan sols es perdrà la part que ja hagi resolt la resta del grup

Sí, però pots sortir-ne en qualsevol moment per qualsevol emergència o necessitat

Vols sorprendre a algú regalant alguna cosa diferent? Accedeix a la pàgina de nostra botiga (http://www.fugir.cat/shop/), i escull un dels 2 xecs regals que tenim disponibles! Allà també trobaràs més inidicaccions sobre el seu funcionament.

Sí, a vegades són els nens els que tenen més creativitat per trobar les solucions! El nostre joc és apte per jugadors a partir de 7 anys sempre i quan vinguin acompanyats d’almenys dos jugadors adults. Llavors, com que el joc té un mínim de complexitat, demanem que els grups siguin de jugadors a partir de 15 anys ja que el joc requereix  treball en equip.

No us preocupeu, nosaltres estarem pendents de vosaltres en tot moment i si pel que sigui us encalleu en alguna part del joc, podreu demanar pistes per seguir endavant i tornar a agafar el fil. Si s’acaben els 60 minuts i encara sou a dins de l’habitació el joc s’acaba i quedarà pendent el repte!

CONTACTA'NS

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant les següents vies:


686 60 40 74 (només WhatsApp)